Shopping Cart

  •  x 
  • You have no product to cart.

Λάστιχο Tubeless 12x2.5 χωρίς τζελ

ΚΩΔΙΚΟΣ: 1696

32,90 €
cancel Μη Διαθέσιμο!
Το tubeless λάστιχο 12x2.5 χωρίς τζελ είναι ιδανικό για ηλεκτρικά πατίνια που απαιτούν αξιόπιστη πρόσφυση, σταθερή οδική συμπεριφορά και μεγάλη αντοχή στη φθορά. Η κατασκευή του χωρίς αεροθάλαμο εξασφαλίζει ομαλή κύλιση και υψηλή απόδοση στις καθημερινές μετακινήσεις.

Το tubeless λάστιχο 12x2.5 χωρίς τζελ είναι ιδανικό για ηλεκτρικά πατίνια που απαιτούν αξιόπιστη πρόσφυση, σταθερή οδική συμπεριφορά και μεγάλη αντοχή στη φθορά. Η κατασκευή του χωρίς αεροθάλαμο εξασφαλίζει ομαλή κύλιση και υψηλή απόδοση στις καθημερινές μετακινήσεις.

Το tubeless λάστιχο 12x2.5 χωρίς τζελ αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για την αντικατάσταση του εργοστασιακού ελαστικού ή την αναβάθμιση του ηλεκτρικού σας πατινιού. Η σχεδίασή του χωρίς αεροθάλαμο προσφέρει καλύτερη αίσθηση κατά την οδήγηση, μειώνοντας τις τριβές και συμβάλλοντας σε πιο σταθερή κύλιση.

Η συγκεκριμένη έκδοση δεν διαθέτει αυτοσφραγιζόμενο τζελ, γεγονός που την καθιστά κατάλληλη για χρήστες που προτιμούν ένα συμβατικό tubeless ελαστικό ή επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το υγρό προστασίας της επιλογής τους.

Το ανθεκτικό πέλμα προσφέρει καλή πρόσφυση και ομοιόμορφη φθορά, ενώ η ποιοτική γόμα εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής ακόμα και σε απαιτητική καθημερινή χρήση.

Χαρακτηριστικά:

Διάσταση: 12x2.5

Tubeless σχεδίαση (χωρίς αεροθάλαμο)

Έκδοση χωρίς αυτοσφραγιζόμενο τζελ

Ανθεκτική γόμα υψηλής ποιότητας

Σταθερή κύλιση και αξιόπιστη πρόσφυση

Μεγάλη διάρκεια ζωής

Κατάλληλο για καθημερινή χρήση

 

0Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Άμεση Παράδοση
Στην πόρτα σας σε 2-3 εργάσιμες ημέρες
Ασφαλής Πληρωμές
Πληρώστε με αντικαταβολή ή μέσω της χρεωστικής σας κάρτας
Δωρεάν Μεταφορικά
Για αγορές άνω των 50€
Άμεση εξυπηρέτηση
Είμαστε την διαθεση σου για οποιαδήποτε απορία
scooterakias black logo no background

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γρηγορίου Παλαμά 14

2314 041453

6906 755040

info@scooterakias.gr