Shopping Cart

  •  x 
  • You have no product to cart.

Πώς να μεγιστοποιήσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του scooter σας

Γνωρίζατε ότι η σωστή φροντίδα της μπαταρίας του scooter σας είναι το κλειδί για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ηλεκτρονικό σας σκούτερ; Αν συμπεριφέρεστε στην μπαταρία σας καλά, θα κάνει το ίδιο για εσάς. Ωστόσο, μια παραμελημένη μπαταρία θα είναι συχνά η αιτία ενός ηλεκτρονικού σκούτερ με χαμηλή απόδοση.

Ευτυχώς, η σωστή συντήρηση του ηλεκτρικού σκούτερ είναι εύκολη. Ακολουθήστε απλώς τον οδηγό μας για το πώς να μεγιστοποιήσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του ηλεκτρονικού σας σκούτερ και να απολαύσετε μαζί πολύ χρόνο και διασκέδαση.

 
1. Μάθε για την μπαταρία του σκουτερ σου

Όλα τα ηλεκτρονικά σκούτερ μας διαθέτουν μπαταρίες λιθίου. Αυτές οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες χαμηλού βάρους είναι τόσο υψηλής δύναμης ώστε να χρησιμοποιούνται συχνά στο στρατό και στην αεροδιαστημική. Είναι πολύ μικρότερες από τις μπαταρίες μολύβδου και είναι απίστευτα αποδοτικές και διαρκούν περισσότερο από ποτέ. Δεν είναι άφθαρτες γι αυτό και θα χρειαστεί να μεταχειριστείτε την μπαταρία σας όπως το ισχυρό και περίπλοκο κομμάτι της τεχνολογίας που είναι.

 
2. Προσπαθήστε να μην εξαντλήσετε πλήρως τη μπαταρία του Scooter

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι οι μπαταρίες ηλεκτρικών σκούτερ είναι διαφορετικές από αυτές των τηλεφώνων μας. Από συνήθεια, είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε την μπαταρία σας μέχρι να εξαντληθεί πλήρως και στη συνέχεια να την φορτίσετε πλήρως μετά. Ωστόσο, αυτό, στην πραγματικότητα, θα μπορούσε να είναι επιβλαβές για την μπαταρία scooter σας. Αντ 'αυτού, θα πρέπει να φορτίζετε την μπαταρία σας σε κάθε ευκαιρία που έχετε. Αυτό συμβαίνει επειδή κάθε μπαταρία χρειάζεται μεταξύ 500 - 1000 κύκλους φόρτισης, ανάλογα με τον κατασκευαστή. Ένας πλήρης κύκλος φόρτισης είναι 100% έως 0%, στη συνέχεια πίσω στο 100%. Για τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, σας συνιστούμε να διατηρείτε την φόρτιση του scooter πάνω από το 50%. Θα έχετε μέγιστη διάρκεια ζωής εάν είστε σε θέση να κρατήσετε την φόρτιση περισσότερο από 80%. Στον Scooterakia θα βρείτε κατάλληλους φορτιστές, για να σας βοηθήσουμε να κρατήσετε το επίπεδο φόρτισης υψηλό.

 
3. Χρησιμοποιείτε μόνο ειδικούς φορτιστές για Scooter

Οι μπαταρίες ηλεκτρικών σκούτερ έρχονται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη. Δυστυχώς, δεν υπάρχει "ένα μέγεθος" για όλους όταν πρόκειται για φορτιστές. Κάθε μπαταρία θα είναι πλήρως συμβατή μόνο με τον "αναγνωρισμένο" φορτιστή. Αν ο φορτιστής του scooter σας χαθεί ή καταστραφεί καταλαβαίνουμε ότι θα μπορούσε να είναι δελεαστικό να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε φορτιστή που ταιριάζει. Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι εξαιρετικά επιβλαβές για την μπαταρία σας. Ακόμα κι αν φαίνεται ότι ο φορτιστής λειτουργεί, μπορεί να φορτίσει σωστά την μπαταρία. Η υπερφόρτιση και η υπορφόρτιση μπορούν, μακροπρόθεσμα, να προκαλέσουν ανεπανόρθωτες ζημιές. Αν τυχόν πάθει ζημιά ή καταστραφεί η μπαταρία του scooter σας μην ανησυχείτε. Διαθέτουμε μια σειρά φορτιστών μπαταριών για το scooter σας.

 
4. Η θερμοκρασία της μπαταρίας του Scooter σας

Εάν χρησιμοποιείτε το ηλεκτρικό σκούτερ σας σε ακραίες συνθήκες, η υγεία της μπαταρίας μειώνεται. Οι θερμές θερμοκρασίες θα προκαλέσουν την αδυναμία της μπαταρίας σας, ειδικά κατά τη φόρτιση. Πάντα να φορτίζετε πάντα σε δροσερό, αεριζόμενο χώρο. Όλα τα ηλεκτρικά σκούτερ συνοδεύονται από ένα εγχειρίδιο οδηγιών. Σε αυτό, θα μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις καλύτερες συνθήκες φόρτισης του Scooter σας.

 
Με σωστή φροντίδα και συντήρηση, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο η μπαταρία του σκούτερ σας δεν μπορεί να σας προσφέρει τις βέλτιστες επιδόσεις και να σας διαρκέσει για χρόνια. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το scooter σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία.

Image

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γρηγορίου Παλαμά 14

2314 041453

6906 755040

info@scooterakias.gr